Kwaliteit
Service,
Betrouwbaarheid

Steur Industrial Coating winnaar VOM Borghardt Award 2012

Deze prestigieuze prijs werd door juryvoorzitter Hans van der Weijde uitgereikt aan de firma Steur Industial Coating B.V. omdat hun innovatie van procesoptimalisatie een voorbeeld is van proactief, innovatief en creatief ondernemerschap.

Door de huidige crisis zag het bedrijf zijn toenmalige portfolio omzet met meer dan 50% dalen. Door de uitbreiding van het portfolio (van truck coating naar industrial coating) is deze neergang ten gunste gekeerd en ook het systematisch evalueren van de bewerkingsprocessen, logistiek, veiligheid, gezondheid, milieu alsmede het energieverbruik hebben hieraan bijgedragen. Deze innovatie laat zien dat in deze moeilijke tijden er kansen liggen die aangepakt kunnen worden door deze te zien, te evalueren en door op verantwoorde wijze te investeren.

Op de eerste beursdag was er veel belangstelling voor de bijzondere exposities 'Future Skins' met 200 samples van innovatieve materialen met nieuwe of bijzondere oppervlaktebehandelingen, het 'Surface Lab', waar bezoekers zelf kwaliteit kunnen ervaren en meten en 'Surface Solutions' waar uiteenlopende oplossingen van oppervlaktebehandeling per thema worden getoond.

Surface 2012 is een initiatief van de VOM, de Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen en vindt plaats van 9 t/m 11 oktober. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. Gelijktijdig zijn de naastgelegen vakbeurzen Energie en Milieu te bezoeken. Voor meer informatie en toegang zie www.surfacevakbeurs.nl.